Няма как да искаш диалог, а след това да плюеш кмета

...
Няма как да искаш диалог, а след това да плюеш кмета
Коментари Харесай

Иван Тотев: Няма как да искаш диалог, а след това да плюеш кмета

Няма по какъв начин да искаш разговор, а по-късно да плюеш кмета пред министъра на културата. Така градоначалникът Иван Тотев разяснява дейностите Снежана Фурнаджиева (председател на Дружеството на пловдивските художници) във връзка плана за галерията на ул. " Гладстон ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Фурнаджиева бе изпратила особено мнение, което пожела да бъде прочетено на микрофон на днешното съвещание на Общинския съвет; с него най-общо се желае страната да се намесят в решение на проблема, твърди се, че планът е сакат и като резултата ще изникне неприятно сходство на изложба, показва се, че финансирането е държавно и по тази причина би трябвало да има по-строг надзор, желае се и ново публично разискване. 

" Аз предлагам всеки, който има някаква идейна разработка или план за галерията, да го покаже, а ние ще създадем галерия във фоайето на Дома на културата ", не остана задължен Тотев. Той акцентира, че не може да се изисква разговор, а дейностите да приказват напълно друго.

" Не може да вършат среща с министъра, да ни плюе, да споделя " мачкайте кмета на Пловдив ", това ли е разговор, желаеме подобен, а отиваме в София да плюем ", невъзмутимо се обърна към Фурнаджиева той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР